Rejesalat med dild

Rejesalat med dild

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 kg rejer med skal
1 dl creme fraiche
1 spsk ketchup
10 dråber tabasco
1/2 stk citron, saft
1 tsk sukker
1 bund dild, frisk
salt
peber

Fremgangsmåde:

Pil rejerne, hvis det er store rejer, så lav et snit langs rejens ryg og fjern den mørke streng.

Når rejerne er pillet er der ca. 400 gram. Du kan også vælge at bruge rejer, som er pillet og rengjorte, dog er det vigtigt at købe nogle gode rejer og pris og kvalitet plejer at følges ad, så køb ikke for billigt.

Kom ketchup og tabasco(efter smag) i cremefraichen og smag til med citron, sukker, salt og peber.

Hak dilden fint og vend den i dressingen og tilsæt de rensede rejer.

Rejesalaten kan serveres med en grøn salat og noget lækkert brød.