Rejer i chili og tomat sauce med ris og basilikum

Rejer i chili og tomat sauce med ris og basilikum

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

175 g rejer, optøede
1 løg
1 ds flåede tomater
2 fed hvidløg
1 tsk sukker
1 chili, grøn, stærk
200 g ris
olivenolie
basilikum, frisk
salt

Fremgangsmåde:

Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg indtil det bliver gyldent. Tilsæt tomater, hvidløg og sukker. Lad det simre i 5 minutter. Blend saucen og kog den igen med 1 kop vand. Tilsæt chili og ris. Lad det simre i 5 minutter. Kom et låg på gryden og sluk for blusset. Rør i gryden og smag til med salt. Kom rejerne ved og lad det stå yderligere 5 minutter. Server retten som den er eller evt med lidt soya til.