Rejer i chili og tomat sauce med ris og basilikum
Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Pernille BækgaardIngredienser:
• 175 g rejer, optøede
• 1 løg
• 1 ds flåede tomater
• 2 fed hvidløg
• 1 tsk sukker
• 1 chili, grøn, stærk
• 200 g ris
• olivenolie
• basilikum, frisk
• salt
Fremgangsmåde:
Varm lidt olivenolie i en gryde og sauter løg indtil det bliver gyldent. Tilsæt tomater, hvidløg og sukker. Lad det simre i 5 minutter. Blend saucen og kog den igen med 1 kop vand. Tilsæt chili og ris. Lad det simre i 5 minutter. Kom et låg på gryden og sluk for blusset. Rør i gryden og smag til med salt. Kom rejerne ved og lad det stå yderligere 5 minutter. Server retten som den er eller evt med lidt soya til.