Ratatouille gratin

Ratatouille gratin

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 spsk Smør
1 stk Løg
2 fed Hvidløg
6 stk salvie, blade
1 stk gul peberfrugt
2 stk squash
3,5 tomater, modne
0,5 tsk Salt
1 spsk Smør
1 stk Løg
200 g Risotto ris
2 dl Hvidvin
1 brev Safran
6 dl Hønsebouillon
100 g mascarpone
50 g pecorino ost
4 spsk Revet ost

Fremgangsmåde:

Ratatouille: 1 løg hakkes og svitses i smørret. Presset hvidløg og hakket salvie tilsættes. Gul peber og squash snittes i tern og tilsættes og dampes i ca. 5 min. Tomater snittes i tern, tilsættes og dampes kort. Krydr med salt og peber. Risotto: 1 løg hakkes og svitses i smørret. Ris tilsættes og svitses kort. Hvidvin og safran hældes i og blandinge koges ind til ca. det halve. Hønsebouillon tilsættes og risottoen koger i ca. 20 min. Mascarpone og revet pecorino røres i til sidst, og risottoen smages til med salt og peber. Risottoen fordeles i bunden af et smurt ovnfast fad og ratatouille fordeles herover. Revet ost fordeles over ratatouillen og retten gratineres i 10 min ved 250 grader.