Rabarberkagen

Forberedelses tid:
Antal:
1Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 4 dl brun farin
• 75 g smør
• 250 g mel
• 1 stk æg
• 4 stængler rabarber
• 0,25 l creme fraiche
• 1 tsk bagepulver
• 50 g hakkede mandler
• 50 g sukker
• 0,5 tsk kanel
• 1 l vanilie is
Fremgangsmåde:
Brun farin, smør,mel, æg og bagepulver blandes sammen. Herefter tilsætter man creme fraise og rabarber (som er skåret i tern). Dette lægges i en smurt hjerteform. Pyntes med sukker, kanel og hakkede mandler. Den skal bages 50-55 min ved 170 grader. Det sidste kvarter bages kagen overdækket med staniol. Kagen skal spises varm. Ovenpå eller ved siden af lægges en passende mængde soft ice. Rabarberne kan skiftes/suppleres med æbler/pærer eller andre frugter alt efter årstiden.