Røget forel med gulerødder i peberrod

Røget forel med gulerødder i peberrod

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 pk forelfilet, røget
dild, frisk
rugbrød
0,5 bk bønnespirer
5,5 gulerødder
1 bg, lille creme fraiche 18%
0,5 ds peberrod, revet
salt og peber

Fremgangsmåde:

I mange supermarkeder kan man k øbe røgede forelfileter i vacuumpakker. Det er en nem og billig måde at spise fisk på. Del fileterne og anret dem på et fad sammen med dild og trekanter af ristet rugbrød. Gulerødderne skrælles og skæres i 5 cm smalle bjælker. De koges i saltet vand et par minutter. Tag dem op og lad dem køle af. Rør creme fraichen med salt, peber og peberrod. Læg dressingen midt på fadet og arranger gulerodsbjælkerne og bønnespirerne udenom. Husk kold smør til det ristede rugbrød.