Rødbedesuppe

Rødbedesuppe

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

krydderbuket
3 laurbærblade
5 stilke persille
4 stilke timian, frisk
Suppe
1,5 l grøntsags bouillon
1 rødbede
1 zittauerløg
1 fed hvidløg, knust
100 g hvidkål
0,25 knoldselleri
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør
2 dl creme fraiche 38%

Fremgangsmåde:

Krydderbuket: Bind laurbærblade, persillekviste og timian sammen med bomuldssnor til en krydderbuket.

Suppe: Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt grønsager, krydderbuket og krydderier og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 10 min.

Tag krydderbuketten op og smag suppen til.

Hæld ved serveringen suppen i varme suppetallerkener eller bouillonkopper. Læg en spsk cremefraiche i hver bouillonkop og drys persille over.