Rødbedesuppe

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
Karolines køkkenIngredienser:
krydderbuket
• 3 laurbærblade
• 5 stilke persille
• 4 stilke timian, frisk
Suppe
• 1,5 l grøntsags bouillon
• 1 rødbede
• 1 zittauerløg
• 1 fed hvidløg, knust
• 100 g hvidkål
• 0,25 knoldselleri
• 2 tsk groft salt
• friskkværnet peber
Tilbehør
• 2 dl creme fraiche 38%
Fremgangsmåde:
Krydderbuket: Bind laurbærblade, persillekviste og timian sammen med bomuldssnor til en krydderbuket.
Suppe: Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt grønsager, krydderbuket og krydderier og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 10 min.
Tag krydderbuketten op og smag suppen til.
Hæld ved serveringen suppen i varme suppetallerkener eller bouillonkopper. Læg en spsk cremefraiche i hver bouillonkop og drys persille over.