Rødbedesalat

Forberedelses tid:
Antal:
4Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 1 kg rødbeder
• 6 fed hvidløg
• 0,5 citron
• 0,5 dl flydende honning
• 0,5 dl rødvin
• 0,5 dl rødvinseddike
• salt og peber
• 1 bdt citrontimian
• 6 blade ananassalvie
• 2 spsk olivenolie
• 3 dl yoghurt naturel
Fremgangsmåde:
Kan du ikke skaffe ananassalvie, bruger du bare den almindelige salvie.
Rødbederne skære i stave a ½ x ½ x 5 cm. Hvidløg hakkes groft. Begge dele svitses i meget varm olie. Derefter tilsættes resten af ingredienserne. Rødbederne koger under låg ca. 20 min. Kommes i en plastikpose og marinerer heri til næste dag. Rod lidt rundt med posen ind i mellem, så lagen fordeler sig. Yoghurt drænes gennem et klæde i 3-4 timer. Næste dag koges lagen ind (tyk) og hældes over rødbederne sammen med den drænede youhurt. Bland godt.