Rød oksemørbrad serveret på salat med ingefær og radiser

Rød oksemørbrad serveret på salat med ingefær og radiser

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

600 g oksemørbrad
1 spsk knuste peberkorn
havsalt
1 radiser, bundt
2 bdt rucola salat
0,5 iceberg
1 spsk ingefær, frisk
1,5 chili
1 bdt ingefær, frisk
olivenolie
dressing
2 spsk sesamolie
2 spsk soja
lime, saft

Fremgangsmåde:

Rør salt og peber sammen og kom blandingen ud på et rent skærebræt. Rul mørbraden rundt,så peber og salt sætter sig hele vejen rundt. Varm lidt olie på en pande og brun kødet på alle sider. Sæt kødet på en rist i en varm ovn, 200 grader 20 minutter. Tag det ud og lad det hvile lunt 10 minutter. Snit radiserne og bland rucola med iceberg og anret det på et stort fad. Skær kødet i tynde skiver og anret det smukt henover salaten. Drys med ingefær og frisk chili. Drys med radiserne. Pisk dressingen sammen og kom den henover sammen med plukket koriander og server med et godt brød.