Råstuvede kartofler med grillet tun

Råstuvede kartofler med grillet tun

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 tunsteaks
olie
salt og peber
citron
---------------------------
7 kartofler
2 dl sødmælk
smør
maizena jævner, lys
salt og peber
persille

Fremgangsmåde:

Tun er lækkert og mørt fiskekød. Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi en fiskehandler og købe friske steaks, så forhandler Føtex dem på frost. Lad grillen eller grillpanden blive meget varm inden du steger, og giv kun steaksene et par minutter på hver side, alt efter tykkelse. Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Smelt lidt smør i en tykbundet gryde og vend kartoflerne heri til de netop begynder at gyldne. Hæld mælken over og lad retten simre ved lav varme i ca. 15-20 minutter til kartoflerne er møre. Smag til med salt og peber og jævn evt. saucen lidt med Maizena. Pensl tunen med olie og grill dem på begge sider på en grillpande eller på havens grill. De skal kun have nogle få minutter på hver side. Drys dem med salt og friskkværnet peber og pres masser af citron henover. Server de råstuvede kartofler til, gerne pyntet med purløg og kæmpekapers.