Quiche med peberfrugter og løg

Quiche med peberfrugter og løg

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

2 store løg
2 rød peberfrugt
2 gule peberfrugter
2 grøn peberfrugt
et par fed hvidløg
lidt olivenolie
et par kviste frisk timian
lidt salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Skær løgene igennem fra top til rod og pil dem. Skær hver halvdel i seks både. Skær stilkenden af peberfrugterne, flæk dem og fjern kerner og ribber. Skær dem i smalle både på langs. Sautér løgene blidt i olivenolie, til de begynder at blive klare, tilsæt peberfrugterne og sautér dem med, til de begynder at falde lidt sammen. Tilsæt pillede, groftskårne hvidløgsfed og timiankviste de sidste par minutter. Drys med salt og peber. Både løg og peberfrugter smager sødt, når de er stegt, så det er vigtigt at krydre tilpas. 2. Fyld grønsagerne i den forbagte bund – de må gerne rage op. Stik evt. et par friske timiankviste ved. Tilbered æggecremen (med creme fraiche) og hæld den over. Bag quichen 30-35 min. ved 190° eller 40-45 min. ved 175°, hvis bunden er lidt tyk. Æggecremen skal være stivnet og begynde at hæve og overfladen let gylden.