Poulardbryst med thai curry og ris med friske majs

Poulardbryst med thai curry og ris med friske majs

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 stk poulardbryster
2 karry pasta, thai
150 g basmati ris
2 majskolber
agurkesalat
1 agurk
1 rødløg
3 spsk vineddike
1 spsk sukker
koriander, frisk
olie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Varm lidt olie på en pande og steg poulardbrysterne med skindsiden nedad. Når de er gyldne, vendes de og tilsættes thai curry pasta og 1 kop vand. Lad det simre 10 minutter. Vend brysterne undervejs. Kog ris efter vejledning. Med en kniv skæres majskernerne fri fra kolben og koges med risene de sidste 4 - 5 minutter, vend til sidst med plukket koriander. Halver agurken og fjern kernerne. Snit agurken groft og vend med snittet rødløg og plukket koriander. Rør eddike og sukker sammen og kom det henover. Serveres til de stærke “bryster” og de gode ris.