Ploughman´s lunch som salat

Ploughman´s lunch som salat

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

½ iceberg salathoved
½-1 pk bacon, tern
100-150 g cheddar, irsk
½ dl perleløg, syltede
6 halverede cherry tomater
½ agurk
1 dl vindruekerneolie
3 spsk hvidvins eddike
2 spsk colmans sennep
salt og peber

Fremgangsmåde:

Da jeg i sin tid boede i England, var jeg helt vild med den klassiske Ploughman´s lunch; cheddar, syltede løg, tomater og salat. Den model har jeg her lavet om til en mættende salat. Colman´s sennep kan du købe i de fleste supermarkeder eller specialforretninger. Stegt baconen sprød og gylden og lad den dryppe af på fedtsugende papir. Snit icebergsalaten fint og vend den sammen med små tern af ost, perleløg, tomater og snittet agurk. Vend også baconen i. Pisk en dressing af alle ingredienserne og hæld den over salaten. Server brød til.