Pizzasnegle

Pizzasnegle

Forberedelses tid:

Antal:

12

Ingredienser:

25 g gær
2 dl vand, lunkent
2 spsk olie
0,5 tsk salt
5 dl pizzamel

Fremgangsmåde:

1. Læg bagepapir på en bageplade og tænd ovnen på 200 grader. 2. Smuldr gæren i en stor skål. Tilsæt vandet. Kom olie og salt i skålen og rør. Kom lidt efter lidt melet i. Slå og ælt dejen godt. Ælt dejen færdig på bordet. Rul dejen ud til en firkant. 3. Pil løget og riv det. Kom det i tomatpuréen og rør det sammen. Hæld tomatpuréen på dejen og smør den ud. Skær skinken i terninger og kom den på dejen. Drys osten over skinken. Drys oregano over osten, rul dejen sammen til en pølse og skær den i 12 skiver. 4. Sæt pizzasneglene på bagepladen og lad dem hæve i 15 minutter. Bag pizzasneglene øverst i ovnen i 12-15 minutter. Tag sneglene ud af ovnen og lad dem køle af på en bagerist.