Pizza med tun og kartofler og kapers

Pizza med tun og kartofler og kapers

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

0,5 pk pizzablanding
0,5 pk gær
olivenolie
------------------------
1 ds tun
1,5 kartofler
2 spsk kapers
1 ds tomatpuré
2 spsk olivenolie
2,5 fed hvidløg
1 tsk oregano
1 tomat
salt og peber
1 ps mozzarella, revet
-------------------------
basilikum, frisk
oliven, sorte

Fremgangsmåde:

Jeg har skrevet en pose pizzablanding på ingredienslisten, de plejer at være gode, men hvis du er i tidsnød, så brug bare en færdig bund. Det er da bedre end slet ingen pizza at få!

Lav pizzadejen efter anvisningen på posen. Rul den så tyndt ud som muligt.

Rør tomatpureen med krydderier, presset hvidløg og olivenolie og smør den tyndt ud på hele bunden.

Fordel den godt afdryppede tun i små klatter jævnt på pizzaen.

Skær kartoflerne og tomaten i papirtynde skiver og fordel dem også. Dryp dem med en anelse olie.

Drys kapers henover + salt og frikkværnet peber.

Drys med osten og bag pizzen i en 200 grader varm ovn til den er gennembagt og gylden, ca. 20 minutter.

Den færdige pizza pyntes med masser af friske basilikumblade og nogle sorte oliven uden sten.