Pirogger med svinekød og coleslaw

Pirogger med svinekød og coleslaw

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g hakket skinkekød
4 pl butterdej, frost
1 æg
0,5 løg, hakket
mælk
mel
2 spsk salvie, frisk
salt og peber
9 oliven, sorte
0,25 hvidkålshoved
1 gulerod, revet
rodselleri
1 dl miracle whip
citronsaft
dijon sennep
salt og peber

Fremgangsmåde:

Farsen røres med æg, mælk, lidt mel, løg, hakket salvie, hakkede oliven samt salt og peber. Den skal være ret fast. Del farsen i fire dele og form dem til aflange "pølser. Tag de 4 butterdejsplader og pak farsen ind, så de ligner pirogger. Pensl dem med smør og bag dem i ovnen til de er gyldne og flotte. I mens laver du en coleslaw af kål, gulerod etc. Rør dressing af miraclewhip og tilsæt citronsaft, dijon sennep og smag til. Server piroggerne varme med coleslaw til.