Pikante nakkekoteletter i fad

Pikante nakkekoteletter i fad

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

5-6 nakkekoteletter
1 pk bacon, skiver
1 bg pikant ost
1 1/4 fløde
1 bk champignon
chili
paprika
salt
peber

Fremgangsmåde:

Bacon steges på varm pande - nakkekotteletterne brunes en anelse i fedtstoffet fra baconen og tages af og lægges i et ovnfast fad- champignongerne renses og skæres i skiver og tilsættes i det resterende fedtstof - når disse er brunet tilsættes fløde og det "koger" en anelse op - Pikantosten(hele pakken) tilsættes sammen med chili, salt, peber, og paprika efter hvor stærk man vil have det. Saucen tages af og hældes over koteletterne - det sættes i ovnen i ca. 25 minutter og pyntes med den stegte bacon- Retten kan serveres med ris eller hasselbagte kartofler.