Persillesuppe

Persillesuppe

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1,5 l hønsebouillon
2 porrer
1 zittauerløg
3 persillerødder
1 knoldselleri
6 bdt persille
150 g flødeost til madlavning
0,5 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør
flutes

Fremgangsmåde:

Bring hønsebouillon i kog i en suppegryde. Tilsæt grønsagerne, undtagen persille, og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 15 min. Si bouillonen fra og gem den. Kom ca. 2 dl bouillon og de kogte grønsager i en food processor og hak dem ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld puréen tilbage i gryden. Kom ca. 3 dl bouillon og persillen i food processoren og hak det ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. Hæld det i gryden sammen med resten af bouillonen. Bring suppen i kog og tilsæt FlødeOst under omrøring. Kog suppen ved jævn varme til osten er smeltet. Smag suppen til. Ved serveringen: Hæld suppen i varme suppeskåle.