Persillepaneret fetaost med bønnesalat

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
• 1 feta, blok
• 1 bdt, lille bredbladet persille
• rasp
• 1 æg
• 1.5 dl kidney bønner
• 1.5 dl majs
• 2 avokado
• 1 rødløg
• olivenolie
• citronsaft
• balsamico
• tabasco
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Fetaosten skæres i ca. 2 cm tykke skiver. Persillen hakkes meget fint og blandes med rasp, salt og peber. Vend skiverne, først i sammenpisket æg, dernæst i raspblandingen. Skiverne steges gyldne i olivenolie på panden. Fjern sten og skal fra avocadoerne og snit dem i små tern. Bland dem med bønner, majs og snittet rødløg, samt evt. hele blade af bredbladet persille. Pisk en marinade af olie, lidt citronsaft, lidt balsamico og så meget tabasco, som du nu er i humør til. Smag til med salt og peber.Server salaten til den ristede feta og byd gerne brød eller lune tortillas til.