Penne med sauce af 3 slags nødder og ricotta

Penne med sauce af 3 slags nødder og ricotta

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g pasta, penne
25 g valnødder
25 g hasselnødder
50 g pinjekerner
1 håndfuld basilikum, frisk
1 håndfuld bredbladet persille, frisk
2 fed hvidløg
0,5 bg ricotta
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Pinjekernerne ristes gyldne på en varm pande og stilles til side. Krydderurter, valnødder, hasselnødder, hvidløg og ost blendes til en jævn masse. Tilsæt evt. lidt olie, hvis massen er meget fast. Tilsæt salt og peber. Kog pastaen efter anvisningern på pakken. Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Tilsæt ostemassen og vend det forsigtigt sammen over svag varme, til osten er smeltet. Tilsæt de ristede pinjekerner og server retten med friskrevet parmesan og evt. en tomatsalat.