Penne med radicchiosalat

Penne med radicchiosalat

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

løg
100 g baon, magert
2 spsk olivenolie
0,25 chilipeber
1,5 dl hvidvin, tør
300 g radicchio salat
0,25 l piskefløde
1 dl fløde 13%
salt og peber
320 g pasta, penne

Fremgangsmåde:

Sæt vand over til pastaen i en stor og rummelig gryde. Hak løget fint. Skær baconen i små terninger. Steg løget klart med baconen i olivenolien i en anden gryde. Tilsæt chilipeber. Tilsæt vinen og lad den koge ind. Snit den rensede radicchio salat og tilsæt den. Lad det stå over svag varme i Ca. 8 minutter, rør indimellem. Tilsæt begge fløder og lad sovsen småkoge i 5 minutter. Kog pastaen al dente i det spilkogende letsaltede vand. Hæld vandet fra og bland pastaen i sovsen i gryden. Lad pastaen koge i sovsen i 2 minutter. VIN: Vernacchia di San Gimin ignano - Copertino