Peberfrugtsuppe

Peberfrugtsuppe

Forberedelses tid:

Antal:

4 personer

Ingredienser:

25 g smør
2 grofthakkede zittauerløg (ca. 150 g)
2 rød peberfrugt
1½ l hønsebouillon
1 spsk chilisauce, sød
½ tsk paprika
150 g flødeost til madlavning
1 ds hakkede tomater
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
2 kalkun schnitzel
Tilbehør: Groft brød.

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og peberfrugter i ca. 2 min. Tilsæt bouillon og bring suppen i kog. Tilsæt chilisauce, paprika og FlødeOst under omrøring og lad suppen koge ved jævn varme til osten er smeltet. Tilsæt tomater, salt og peber og bring atter suppen i kog. Kom kalkunkødet i suppen og lad det koge i ca. 1 min. Smag til. Ved serveringen: Hæld suppen i varme suppetallerkener.