Paté med forskelligt fyld

Paté med forskelligt fyld

Forberedelses tid:

Antal:

16

Ingredienser:

750 g hakket svinekød
75 g bacon
1,5 løg
2 fed hvidløg
50 g pistacienødder
0,5 dl rasp
1 æg
1,5 dl fløde
3 spsk cognac
0,5 spsk salt
1 tsk rosmarin, tørret
0,5 tsk peber
Tilbehør
brød
salat

Fremgangsmåde:

1. Skær bacon i strimler på tværs og rist dem på en tør pande. Hak løg og hvidløg og svits det et par minutter sammen med bacon. Hak nødderne. 2. Bland alle ingredienserne til patéen. Rør farsen godt sammen og kom den i en form, der rummer ca. 11/2 liter. 3. Sæt den i ovnen 11/4-11/2 time ved 160 grader. Brug en kødnål til at sikre at kødet er gennemstegt. Kødsaften skal være klar. 4. Afkøl patéen og sæt den i køleskabet; den må gerne trække et par dage.