Pastasalat med skinke og peberrod

Pastasalat med skinke og peberrod

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

100 g pasta, muslinger
2 salat
5 skiver kogt skinke
oliven, sorte
2 spsk peberrod, revet
--------------------------
0,5 dl olivenolie
2 spsk hvidvins eddike
1 spsk dijon sennep
salt og peber
-------------------
rugbrød
sennep

Fremgangsmåde:

En fyldig og mættende pastasalat med en skarp smag af peberrod og fransk sennep. Du kan udskifte den kogte skinke med fx røget svinemørbrad, filet eller, hvis fedtindholdet er ligemeget, sprødstegte bacontern. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og lad den køle af. Lad den gerne køle af sammen med dressingen, så suger den smagen til sig. Rens salaten og del den evt. i mindre stykker. Snit skinken i tynde strimler eller tern og vend også den og olivenerne sammen med pastaen. Når pastaen er helt kold, vendes den forsigtigt sammen med salatbladene, og der drysses med revet peberrod. Giv ristet rugbrød og evt. ekstra sennep til.