Pastasalat med pesto og parmaskinke

Pastasalat med pesto og parmaskinke

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

250 g pasta, penne
100 g grønne bønner, friske
150 g parmaskinke
50 g pinjekerner
1 spsk pesto
1 dl appelsinjuice
2 spsk rødvinseddike
50 g emmentaler, tern
5 stk soltørrede tomater

Fremgangsmåde:

Pastaen koges efter anvisningen i letsaltet vand, hældes i et dørslag og overrisles med koldt vand til de er helt afkølede (hindrer sammenklæbning) De soltørrede tomater skæres i skiver, og gives et kort opkog i appelsinjuice. Rødvinseddike og pesto tilsættes. Emmentaler skæres i tern. Bønnerne koges et par minutter i letsaltet vand. Pastaen vendes i lagen med de soltørrede tomater. Bønner, emmentaler og parmaskinke tilsættes. Pinjekerner ristes på tør pande og drysses over pastasalaten inden servering.