Pastaruller med krabbekød og spinat

Pastaruller med krabbekød og spinat

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 pk lasagneplader, friske
0,5 karton hvid gratineringssauce
parmesan ost, revet
0,5 pk helbladet flødestuvet spinat
1 ds krabbekød
salt og peber
smør
-----------------------------------
salat
oliven, sorte
ciabattabrød

Fremgangsmåde:

Denne opskrift er nemmest og bedst hvis du kan skaffe de friske lasagneplader som købes vacuumpakket i supermarkedet. Pladerne kommer som en lang rulle, og er virkelig nem at have med at gøre. Og det kan i øvrigt sagtens fryses.

Skær pastaen ud i ca. 20 cm stykker.

Kog spinaten igennem og smag til med salt og peber. Stuvningen kan evt. jævnes med meljævning eller Maizenajævner så det bliver ret fast, det gør det nemmere at lave rullerne.

Læg en stribe spinat og en stribe krabbekød på hver plade og rul dem sammen. Læg dem på sammenføjningen i et smurt ildfast fad. Dæk med gratineringssauce (fra karton eller en hjemmelavet bechamel) og drys toppen med revet parmesan. Stil rullerne i en 200 grader varm ovn til overfladen er gylden og boblende, ca. 20 minutter.

Rullerne serveres varme med en frisk, grøn salat, en skål oliven og måske et italiensk brød.

I mange butikker kan man købe en pose med en blanding af spæde salatblade. De er lidt dyrere, men til gengæld er der intet spild, og det er lige til at servere, blot med en enkel dressing af olivenolie, balsamico, presset hvidløg og salt og peber.