Pastaruller med grønkål

Pastaruller med grønkål

Forberedelses tid:

Antal:

ca. 10 stk.

Ingredienser:

500 g kogt hakket grønkål
2 tsk salt
1 dl mælk
2 æg
200 g majs
2 pk pastaplader, friske
50 g ost, revet
450 g flåede tomater
madolie

Fremgangsmåde:

Grønkålen optøes. Æggene piskes og blandes med salt, mælk, majs og grønkål. Hver pakke pasta-plader indeholder en lang plade, som skæres/klippes i 5 lige store stykker, så der bliver i alt 10 stk. Derefter fordeles grønkålsmassen på de 10 pasta-stykker og rulles sammen. Læg derefter rullerne med åbningen nedad i et ildfast fad, smurt med lidt madolie. De flåede tomater blendes/moses og den revne ost blandes i. Tilsæt evt. Resten af majsene. Fordel tomat-blandingen over grønkålsrullerne. Fadet stilles i forvarmet ovn ved 225c i 25 min. Serveringsforslag: Hovedret: Pastaruller med grønkål, dertil serveres f.eks. Makrel, skinketern, kalkun, lam eller roastbeef samt groft brød. Frokost/forret: Pastaruller med grønkål, dertil serveres friskpillede rejer, marinerede sild eller kogt kyllingebryst samt flûtes. Vegetarret: Pastaruller med grønkål, dertil serveres søde majs og groft brød.