Pastaret i ovnen

Pastaret i ovnen

Forberedelses tid:

Antal:

3

Ingredienser:

2 stk Løg
2 fed Hvidløg
500 g Hakket Oksekød
1 ds flåede tomater
2 dl mælk
400 g suppehorn
margarine
Salt/peber/timian
mozzarella

Fremgangsmåde:

Start med at sætte en gryde med masser af vand over og koge - Husk Salt i vandet !!! Skær løg og hvidløg i mindre stykker og svits det i margarine. Tilsæt kødet og svits det til det bliver til millionbøf. Tilsæt de flåede tomater og kryderierne. Timian ca. 3 teskefulde. Tilsæt mælken og lad det koge i 10 min. ved svag varme. Når vandet koger tilsættes pastaen og koges 2 min. mindre end der står på pakken! Når pastaen er kogt - hældes vandet fra og kødsovsen kommes i gryden hvor den skal blandes godt og grundigt sammen. Hæld blandingen i et ovenfastfad og den revet ost kommer oven på - skal så i ovnen i 20 min ved 200 g. (denne ret kan sagtsen laves om formiddagen og så bare sættes ind og varme om aftenen - men så skal den have lidt længere end 20 min. ellers er den kold inden i, giver den ca. 40 min - til osten er smeltet. Velbekommen !!!!!