Pasta med tunsauce

Pasta med tunsauce

Forberedelses tid:

Antal:

5

Ingredienser:

2 ds tun, i vand
3 dl creme fraiche 18%
1 zittauerløg
3 spsk kapers
2 tsk sennep, sød
0,5 tsk groft salt
friskkværnet peber
500 g frisk pasta, grøn
100 g ost, revet

Fremgangsmåde:

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør forsigtigt creme fraiche, løg, finthakkede kapers, sennep, salt og peber sammen i en skål. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Kog pastaen som angivet på emballagen. Rør forsigtigt i tunsaucen og smag den til. Anret saucen og Osten i skåle hver for sig. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce og Ost til.