Pasta med stegt aubergine og mozzarellasalat

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
Fremgangsmåde:
Superhurtig pastaret med stegt aubergine og tomat. Hvis du er i det hotte humør, så tilsæt en finthakket rød chili, når du steger hvidløget, eller kom et par dråber tabasco i til sidst. Lidt ristet brød, smurt med pesto fra glas smager også godt til. Skær aubergine og tomater i mindre stykker og hak hvidløget. Opvarm lidt olie på en stor pande og steg hvidløget kort. Tilsæt auberginen og lad det stege gyldent. Tilsæt tomat og et par spiseskefulde balsamico og lad det simre med til tomaterne er helt kogt ud. Smag til med salt, peber og rosmarin. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med auberginesaucen. Skær mozzarellaen i tynde skiver og anret den taglagt med finthakket rødløg. Drys med salt og peber og dryp med olivenolie og balsamico.Serveres med friskrevet parmesan og en skål med sorte oliven.