Pasta med Serranoskinke og porre og mozzarella

Pasta med Serranoskinke og porre og mozzarella

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

4 skiver serranoskinke
1 pk bøffelmozzerella, hel
2 porrer
200 g pasta, fettuccine
smør
salt og peber
1 fed hvidløg, presset

Fremgangsmåde:

Nogle få, gode og simple ingredienser og en lille halv time, så kan der være lækker mad på bordet. Tricket med at koge bånd af porre sammen med pastaen kan også bruges ved andre lejligheder, hvor man lige ønsker en lille detalje, der gør pastaretten til noget særligt. Forårsløg kan også bruges. Rens porrrerne og snit dem i smalle stimler på langs. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og kom porrestrimlerne ned sammen med. (Her skader det heller ikke at komme lidt bouillonterning i vandet.) Klip skinken i smalle strimler og riv eller snit osten groft. Den færdige pasta / porreblanding kommes tilbage i gryden og vendes med en voksen smørklat, presset hvidløg, rigelig friskkværnet peber og lidt salt. Server den i varme, dybe tallerkener med en top af mozzarella. Pynt evt. med frisk basilikum.