Pasta med lakserogn og citron og sukkerærter

Pasta med lakserogn og citron og sukkerærter

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g pasta
1 gl rogn
1 bk sukkerærter
1,5 dl piskefløde
0,5 citron
salt og peber
---------------------
ciabatta boller

Fremgangsmåde:

Den smukke og delikate pasta-ret er uhyre nem at lave. Brug den også, i små portioner, som forret til gæster. De friske sukkerærter kan udmærket erstattes af grønne asparges, det bliver retten bare endnu mere lækker af. Sæt fløden over at koge med salt og peber. Når den er tyknet og cremet, tilsættes halverede sukkerærter og revet citronskal, det skal blot koge med 2 minutter. Rør rognen i den færdige sauce. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med den varme sauce. Server straks, gerne med lune ciabattaboller. En helt simpel salat af friske spinatblade, ristede pinjekerner og en olie / eddikedressing ville være fin til.