Pasta med laks og squash og sukkerærter

Pasta med laks og squash og sukkerærter

Forberedelses tid:

Antal:

2 personer

Ingredienser:

200 g pasta, penne
150-200 g fersk laks
2½ dl piskefløde
1 lille squash
1 håndfuld sukkerærter
2 fed hvidløg
revet skal af ½ citron
olivenolie
salt og peber

Fremgangsmåde:

Skær laksekødet i tern. Skær squashen i bjælker. Opvarm olien i en sauterepande og sauter de pressede hvidløgsfed kort. Tilsæt squashen og lad den gyldne lidt. Tilsæt fløden samt salt, peber og revet citronskal. Lad saucen simre i 8-10 minutter og tilsæt laksestykkerne og sukkerærterne. Efter yderligere 5 minutter er retten færdig. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Retten serveres med brød og masser af friskrevet parmesan.