Pasta med krabbekød og kapers

Pasta med krabbekød og kapers

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 ds krabbekød
8 cherry tomater
0,75 chili, rød
2 fed hvidløg
2 spsk kapers
---------------------
2000 g spaghetti
parmesan ost, frisk

Fremgangsmåde:

De "rigtige" krabbeklør er ikke noget man sådan får på en almindelig hverdagsaften, men en dåse krabbekød kan nu også godt gøre det. Hvis du ikke har lyst til at bruge penge på en dåse krabbekød, så kan du godt bruge tun af en god kvalitet i stedet. Server evt. retten med en helt enkel salat af friske spinatblade og smalle æblebåde, blot dryppet med olivenolie og balsamico. Opvarm lidt olivenolie på en stor pande og steg hakket hvidløg og chili kort. Tilsæt væden fra krabberne og de halverede tomater. Når tomaterne efter nogle minutter er smattet helt ud, tilsættes kapers og krabbekød. Efter endnu nogle minutter er saucen færdig. Tilsæt evt. en smule vand, hvis saucen synes for fast. Smag til med salt og peber. Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen og vend den sammen med den varme sauce. Pynt evt. med små kviste af frisk dild. Stil en skål friskrevet parmesan på bordet.