Pasta med kantareller og bredbladet persille og parmesanost
Forberedelses tid:
Antal:
2 personer
Forfatter:
Pernille Bækgaard
Ingredienser:
• 200 g pasta
• 2 fintsnittede skalotteløg
• 150 g kantareller
• 1 dl piskefløde
• 1 bdt, lille hakket bredbladet persille
• 75 g parmesan ost, revet
• olivenolie
• salt og peber
Fremgangsmåde:
Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende let saltet vand. Varm lidt olivenolie i en gryde og rist løgene 1 minut. Tilsæt kantareller og rist det yderligere 2 minutter. Tilsæt piskefløde, persille og parmesanost og lad der simre 2 - 3 minutter, smag til med salt og friskkværnet peber. Rør i gryden undervejs og vend det hele sammen med den friskkogte pasta. Server evt med lidt ekstra parmesanost.