Pasta med hytteost og grønkål

Pasta med hytteost og grønkål

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g pasta, penne
3 dl grønkål, grofthakket
2,5 dl hytteost
2 fed hvidløg
50 g smør
,5 tsk peberkorn, røde, knuste
havsalt
parmesan ost, revet

Fremgangsmåde:

Nu kan man få frisk grønkål i butikkerne; det er rasende sundt og rasende billigt. Kan du ikke lige finde det i din butik, så kan du til nød bruge frossen kål, men hverken smagen eller udseendet bliver det samme. Her er kålen kombineret med hytteost, så i dag kan du i hvert fald have en kaloriemæssigt god samvittighed!

Rens grønkålen ved at skylle den meget grundigt under rindende vand. Hak den groft. Smelt smørret på en rummelig pande og sauter de pressede hvidløgsfed ganske kort. Tilsæt kålen sammen med ½ kop vand. Lad den småsimre i ca. 15 minutter, den må gerne stadig have lidt bid. Kom havsalt og knuste, røde peberkorn til kålen. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Vend den sammen med hytteost og kål og en håndfuld friskrevet parmesan. Server retten med ekstra parmesan og en lille smule godt brød.