Pasta med havtaskekæber

Pasta med havtaskekæber

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

4,5 havtaske, kæber
25 g smør
200 g grønne bønner
400 g forårsløg
600 g frisk pasta, grøn
200 g tigerrejer med halevifte
1 tsk rød chili, frisk
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
0,5 l Karolines PastaSauce med ost
Pynt
lime, både

Fremgangsmåde:

Fjern de mørke og lyse hinder på havtaskekæberne og del dem i store tern. Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits bønner og forårsløg i ca. 2 min. - vend hele tiden i blandingen. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Kom imens havtaskekæber, tigerrejer, chili, salt og peber i sauterpanden og svits ca. 2 min. mere. Tag panden af varmen og smag til. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Hæld PastaSaucen i den varme gryde og bring saucen i kog under omrøring. Vend den afdryppede pasta i saucen.

Ved serveringen: Anret pasta med sauce i to store, varme fade. Fordel skaldyrsblandingen over pastaen og pynt med limefrugt. Server straks.