Pasta med blandede svampe

Pasta med blandede svampe

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

25 g smør
225 g champignon
225 g markchampignon
2 rødløg
2 fed hvidløg, knust
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
600 g frisk pasta, grøn
0,5 l Karolines PastaSauce med ost
Pynt

Fremgangsmåde:

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits svampe, løg og hvidløg i ca. 4 min. - vend hele tiden i blandingen. Smag til med salt og peber. Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Hæld PastaSaucen i den varme gryde og bring saucen i kog under omrøring. Vend den afdryppede pasta i saucen. Ved serveringen: Anret pasta med sauce i et stort, varmt fad. Fordel svampeblandingen over pastaen og pynt med brøndkarse. Server straks.