Pasta med asparges som Simona laver den

Pasta med asparges som Simona laver den

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

300 g grønne asparges, frost
50 g bacon, røget
1 chilipeber, tørret
1 dl olivenolie
2 fed hvidløg
1 gl hvidvin
0,25 l fløde
50 g parmesan ost, revet
350 g pasta, penne

Fremgangsmåde:

Sæt vand over til pasta i en rummelig gryde. Skær de optøede asparges i mindre stykker. Pil hvidløgene, skær baconen i terninger og varm dem i en pande med olivenolien og chilipeberen. Tilsæt hvidvinen og lad den koge ind i ca. 5 minutter. Tag chilipeberen fra, tilsæt aspargesene og lad dem blive møre. Tilsæt fløden.

Kog pastaen al dente og hæld vandet fra. Bland med asparges og parmesanost.

VIN: Frascati Superiore - Orvieto Ciassico