Pasta med asparges

Pasta med asparges

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

1 bdt grønne asparges
1 bk cherry tomater
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
2 dl hvidvin
300 g rejer, store
500 g fusilli pasta
1 spsk salt
1 bdt dild

Fremgangsmåde:

Rengør de grønne asparges og skær dem ud på ca. 3 cm længde. Halver cherrytomaterne. Kom olien på en pande og svits det knuste hvidløg heri. Steg de afdryppede rejer i olie og hvidløg, men pas på, at de ikke tager farve. Kom asparges og cherrytomater på og lad det sautere et par minutter. Hæld hvidvinen på og lad det samle sig ved middel varme i 3- 4 minutter. Der skal stadig være bid i de grønne asparges. Kog pastaen, hæld vandet fra og vend den sammen med skaldyr og grøntsager på panden. Serveres drysset med masser af frisk dild, ledsaget af godt brød.