Pasta med anderagout og blommer

Pasta med anderagout og blommer

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

1 stk andebryst
6 blommer, modne
2 skalotteløg
4 dl rødvin
olivenolie
rosmarin
salt og peber
maizenajævner
200 g pasta, penne

Fremgangsmåde:

Fjern skindet fra andebrystet og smid det ud. Skær kødet i store tern. Del blommerne i halve og fjern stenene. Opvarm olivenolien i en gryde og brun kødet på alle sider. Tilsæt blommer og skalotteløgene, som er skåret i kvarte. Hæld vin eller vildtfond over, og kom salt, peber og et par rosmarinkviste i gryden.Lad retten simre i ca. 40 minutter. Jævn saucen med lidt Maizenajævner. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Retten serveres fx med en salat af iceberg, pærebåde og tern af gorgonzola.