Pasta med anderagout og blommer

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
Birgitte OdgaardIngredienser:
• 1 stk andebryst
• 6 blommer, modne
• 2 skalotteløg
• 4 dl rødvin
• olivenolie
• rosmarin
• salt og peber
• maizenajævner
• 200 g pasta, penne
Fremgangsmåde:
Fjern skindet fra andebrystet og smid det ud. Skær kødet i store tern. Del blommerne i halve og fjern stenene. Opvarm olivenolien i en gryde og brun kødet på alle sider. Tilsæt blommer og skalotteløgene, som er skåret i kvarte. Hæld vin eller vildtfond over, og kom salt, peber og et par rosmarinkviste i gryden.Lad retten simre i ca. 40 minutter. Jævn saucen med lidt Maizenajævner. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Retten serveres fx med en salat af iceberg, pærebåde og tern af gorgonzola.