Pasta m. tun og kapers

Pasta m. tun og kapers

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

200 g spaghetti
1 ds tun, i olie
2 spsk kapers
1 håndfuld bredbladet persille
1 fed hvidløg
50 g parmesan ost, revet
citron, saft og skal
salt og peber
20 g smør

Fremgangsmåde:

Kog pastaen i rigeligt vand efter ansvisning på pakken (smag gerne på den et par minutter før endt kogetid, da det er vigtigt, at pastaen ikke bliver udkogt). Mens pastaen koger varmes en pande godt op. Tilsæt tun og olie fra dåsen, persille, hvidløg og kapers, rist rundt et par minutter. Smag til med citronsaft og -skal, salt og peber. Tag panden fra varmen. Når pastaen er færdig hældes vandet fra og 1 dl. af kogevandet gemmes. Panden sættes tilbage over varmen og pastaen tilsættes sammen med parmesanosten, smørret og kogevandet. Bland det hele til smørret er smeltet og du har en ensartet cremet sauce omkring pastaen. Servér på varme tallerkner (når kogevandet hældes fra, kan du stille tallerknerne under, så vandet varmer dem) - velbekomme