Pasta- og rejegratin

Pasta- og rejegratin

Forberedelses tid:

Antal:

4

Ingredienser:

90 g smør
2 stk fennikel
250 g champignon
200 g rejer, pillede
1 pk mornay sauce
60 g parmesan ost, revet
2 tomater
oregano
salt og peber
olie
350 g pasta

Fremgangsmåde:

·Smelt smøret i en gryde og steg fennikel i 3-4 min., indtil den begynder at blive blød. Champignoner og rejerne tilsættes og blandingen tages af plusset.

·Kog pastaen lidt -der skal stadig være tyggemodstand.

·Fennikel, champignon og rejeblandingen blandes sammen med pastaen, og mornaysaucen hældes over - bland godt.

·Blandingen hældes i et smurt ovnfast fad og parmesanosten drysses over. Tomatskiverne anrettes ovenpå, disse pensles med olie og drysses let med oregano.

·Gratineres i forvarmet ovn ved 180° i 20-25 min., indtil retten er gylden.