Paprikadryde

Paprikadryde

Forberedelses tid:

Antal:

5

Ingredienser:

650 g svinebov, uden ben
4 løg, store
1 spsk svinefedt
spsk paprika
1 ds hakkede flåede tomater
salt
2,5 tsk kommen
1 spsk eddike
Tilbehør
frisk pasta
brød
peberfrugt, syltede

Fremgangsmåde:

1. Skær kødet i tynde skiver, knap 1/2 cm tykke. Skær skiverne i fingerbrede strimler. Pil løgene og hak dem fint. Varm fedtstoffet op og hæld kød og løg i gryden. Det hele svitses uden at brune til løgene er klare. 2. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad retten simre i ca. 30 minutter under låg ved ganske svag varme. Rør 3-4 gange under kogningen. 3. Mærk efter om kødet er mørt og smag retten til med salt og evt. lidt mere eddike.