Panerede svinekoteletter med ratatouille

Panerede svinekoteletter med ratatouille

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

2 svinekoteletter
1 æg
0,8 dl rasp
salt og peber
20 g smør
Ratatouille
0,4 aubergine
0,5 squash
1 peberfrugt
3 tomater
1 løg
1,5 fed hvidløg
0,5 spsk olie
provencekrydderi
salt og peber
1 spsk basilikum, frisk
Tilbehør
100 g pasta

Fremgangsmåde:

1. Skær aubergine og squash i tern. Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Skold tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg. Hak dem fint og kom dem i gryden med olien. Tilsæt aubergine, squash, peberfrugt, tomater og provencekrydderi, salt, peber og basilikum. Læg låg på. Kog retten i ganske lidt vand, ved svag varme i ca. 15 minutter.

2. Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen med en gaffel. Bland på en anden tallerken rasp med salt og peber. Vend koteletterne først i ægget og dernæst i raspen. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.

3. Brun koteletterne ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1-2 minutter på hver side.