Panerede svinekoteletter med ratatouille

Forberedelses tid:
Antal:
2Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 2 svinekoteletter
• 1 æg
• 0,8 dl rasp
• salt og peber
• 20 g smør
Ratatouille
• 0,4 aubergine
• 0,5 squash
• 1 peberfrugt
• 3 tomater
• 1 løg
• 1,5 fed hvidløg
• 0,5 spsk olie
• provencekrydderi
• salt og peber
• 1 spsk basilikum, frisk
Tilbehør
• 100 g pasta
Fremgangsmåde:
1. Skær aubergine og squash i tern. Flæk peberfrugten, fjern kernerne og skær den i tynde strimler. Skold tomaterne, fjern skindet og skær dem i tern. Pil løg og hvidløg. Hak dem fint og kom dem i gryden med olien. Tilsæt aubergine, squash, peberfrugt, tomater og provencekrydderi, salt, peber og basilikum. Læg låg på. Kog retten i ganske lidt vand, ved svag varme i ca. 15 minutter.
2. Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen med en gaffel. Bland på en anden tallerken rasp med salt og peber. Vend koteletterne først i ægget og dernæst i raspen. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
3. Brun koteletterne ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1-2 minutter på hver side.