Pandekager med hvidkålsfyld

Pandekager med hvidkålsfyld

Forberedelses tid:

Antal:

10

Ingredienser:

500 g hvidkål, kogt, hakket
150 g kød
2 dl mælk
10 grønne oliven
1 spsk citronsaft
3 spsk barbecue grillsauce
Salt og peber
10 pandekager

Fremgangsmåde:

Lun mælken i en gryde og tilsæt den optøede hvidkål og varm godt igennem. Tilsæt hakkede oliven, citronsaft, sauce og kød. Smag til med salt og peber. Hvidkålsfyldet skal være varmet godt igennem og fordeles ligeligt i de varme pandekager, som rulles og er klar til servering.

Serveringsforslag:

Hovedret: Pandekager med hvidkålsfyld, broccoli, majs og pasta samt evt. Flûtes.

Frokost/forret: Pandekager med hvidkålsfyld og kuvertbrød.

Vegetarret: Anvend 150 g drænet spinat i stedet for kød og server med kuvertbrød.