Pandekager med grønsager

Pandekager med grønsager

Forberedelses tid:

Antal:

12

Ingredienser:

dej
150 g hvedemel
3 dl mælk
3 æggeblommer
50 g smør, smeltet og afkølet
100 g gratineringsost
0,75 tsk groft salt
3 æggehvider
25 g smør
dressing
3,5 dl syrnet fløde 9%
1 tsk basilikum, frisk
0,5 tsk groft salt
friskkværnet peber
grøntsager
0,5 squash
100 g babymajs, friske
100 g sukkerærter, friske

Fremgangsmåde:

Dej: Pisk mel, mælk, æggeblommer og smeltet smør sammen til en dej. Lad den hvile tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Tilsæt GratineringsOst og salt. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i dejen. Bag 12 små "tykke" pandekager i gyldent smør i en lille pande (ca. 15 cm i diameter). Tag dem af panden og hold dem varme.

Dressing: Rør syrnet fløde sammen med basilikum og smag til med salt og peber. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time.

Ved serveringen: Anret pandekagerne på portionstallerkener sammen med grønsager og dressing.