Pølsehorn

Forberedelses tid:
Antal:
24Forfatter:
YoumamiIngredienser:
• 500 g hvedemel
• 2,5 dl vand
• 75 g smør
• 50 g gær
• 2 tsk sukker
• 1 tsk salt
• 9 pølser
Fremgangsmåde:
1: Gæren udrøres i den lunede væske (ca. 30 grader).
2:De øvrige ingredienser (ikke pølserne) og ca. 2/3 af melet tilsættes, og dejen æltes godt. Yderligere mel tilsættes til dejens konsistens er passende. (Dejen skal klæbe lidt til hænder og bord).
3: Efter æltning hviler dejen tildækket i ca. 2 timer.
4: Dejen formes som til 2 franskbrød. Hviler igen 15 min.
5: Dejstykkerne udrulles til firkanter ca. 15 x 60 cm. Disse skæres ud i trekanter, ca.13 cm. hver. Der lægges et stykke pølse på den brede side af kanten, som rulles sammen om pølsen.
6: Pølsehornene efterhæver tildækket et lunt sted ca. 30 min.
7: Pølsehornene pensles med æg, drysses evt. med birkes og bages i en forvarmet ovn ved 200 grader ca. 15 min.