Påskemuffins

Påskemuffins

Forberedelses tid:

Antal:

12

Ingredienser:

100 g margarine
0,75 dl mælk
1,5 dl rørsukker
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniliesukker
2 spsk kartoffelmel
2,5 dl hvedemel
Fromage
3 æg
2 dl flormelis med citronsmag
2 dl kaffefløde
1 citron, saft og skal
5 blade husblas
3 dl piskefløde
Pynt
Flormelis med chokoladesmag
Flormelis med jordbærsmag

Fremgangsmåde:

1. Smelt margarine, og tilsæt mælk. Varm op til kogepunktet.

2. Pisk æg og sukker let. Bland alle de tørre ingredienser, og rør dem i æggemassen skiftevis med mælkeblandingen.

3. Hæld dejen i papirforme eller i en muffinform, og bag midt i ovnen ved 225° i ca. 12 minutter. Lad kagerne køle af.

4. Skær et låg af hver muffin, og del låget i to.

5. Læg husblas i blød i rigeligt vand.

6. Bland kaffefløde, æg og flor med citronsmag i en kasserolle, og varm op, til det bliver cremet. Tag husblassen op af vandet, og rør den i den varme creme. Tilsæt citronsaft og -skal.

7. Pisk fløden til skum, og vend den i den afkølede creme. Læg fromage på hver muffin med en ske. Sæt de to dele af låget i som vinger.

8. Bland flor med chokolade- og jordbærsmag med lidt vand, og pynt kagerne med øjne og næb. Stil dem i køleskabet, indtil de skal på bordet.