Ovnbagt spinatomelet med gedeost og pinjekerner

Ovnbagt spinatomelet med gedeost og pinjekerner

Forberedelses tid:

Antal:

2

Ingredienser:

0,5 ps hel spinat, frost
6 æg
salt og peber
mælk
smør
150 g gedeost
0,5 dl pinjekerner
-------------------------
brød
salat

Fremgangsmåde:

Det er helt vildt nemt at få organiseret denne ovnbagte omelet. Så hvis du har tid og lyst, kan du jo hygge dig med at lave fx en tomatsalat med rødløg som tilbehør. Husk at presse al væden godt og grundigt ud af spinaten, ellers bliver omeletten fugtig. Optø spinaten i et dørslag og lad det dryppe godt af. Knug al ekstra væde ud med hænderne. Læg spinaten i bunden af et smørsmurt fad. Drys med salt og peber. Pisk æggene sammen med salt, peber og lidt mælk. Hæld dem over spinaten. Skær gedeosten ud i mindre stykker og fordel dem i æggemassen. Stil fadet i en 180 grader varm ovn til omeletten er hævet og gennembagt, ca. 20 minutter. De sidste 5 minutter før den er færdig, drysses pinjekernerne over. Serveres med godt brød og en salat, fx en tomatsalat