Ostesoufflé.

Ostesoufflé.

Forberedelses tid:

Antal:

6

Ingredienser:

250 g Fløde
125 g schweitzerost, revet
30 g Smør
25 g parmesan ost, revet
25 g Kartoffelmel
6 Æg
muskat
Salt
friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Hviderne skilles fra Blommerne. I en Kasserolle kommes Fløden, Smørret og Melet, og dette varmes under stadig Omrøring, til man får en jævn og glat Dej. Denne Dej krydres med Muskat, Salt og Peber efter Smag. Tag Kasserollen af Ilden, kom Æggeblommerne, Schweizerosten og Parmesanosten deri og rør godt om. De fire Æggehvider piskes meget stive og foldes forsigtigt i Dejgen, uden at Hviderne falder sammen. Hæld det hele over i et dybt Fad smurt med Smør, og kom det i en ikke for varm Ovn. 25-30 Minutters Stegning er nok. Serveres straks.